Masca sudura Procraft SHP-90-30, Chameleon, Cristale Lichide, Li-ion+Solar, Din-16

Cod Produs: C2005 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere
Masca de Sudură Procraft SHP-90-30 - Chameleon, Cristale Lichide, Li-ion+Solar, Din-16

Masca de sudură Procraft SHP-90-30 reprezintă o alegere avansată pentru profesioniștii din domeniul sudurii, oferind tehnologii moderne pentru o experiență de sudare superioară. Iată caracteristicile cheie ale acestei măști de sudură:

Chameleon - Ajustare Automată a Tonurilor:
   - Funcția Chameleon asigură ajustarea automată a tonurilor în funcție de intensitatea luminii din mediul de lucru, furnizând o vizibilitate optimă și protejând ochii în timpul sudării.
Cristale Lichide de Înaltă Calitate:
   - Lentila masca sudura este echipată cu cristale lichide de înaltă calitate, oferind o vizibilitate clară și protecție eficientă împotriva razelor nocive emise în timpul sudurii.
Alimentare Duală - Li-ion+Solar:
   - Funcționează atât pe baterie Li-ion, cât și pe energie solară, asigurând o alimentare constantă și eliminând necesitatea înlocuirii frecvente a bateriilor.
Protecție la Nivelul DIN-16:
   - Masca are un nivel de protecție DIN-16, asigurând o protecție adecvată în medii de sudare variate.
Design Ergonomic și Ușor:
   - Designul ergonomic permite o potrivire confortabilă pe cap, iar construcția ușoară contribuie la reducerea oboselei în timpul utilizării îndelungate.
Control Simplu și Intuitiv:
   - Comenzi simple și intuitive pentru reglarea rapidă a setărilor, oferindu-vă control total asupra parametrilor de sudare.
Sensibilitate și Intensitate Reglabile:
   - Posibilitatea de a regla sensibilitatea și intensitatea măștii în funcție de cerințele specifice ale procesului de sudare.

!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!

Masca de sudură Procraft SHP-90-30 oferă o combinație perfectă între tehnologie avansată și confort, fiind ideală pentru profesioniștii care caută performanță și siguranță în proiectele lor de sudură.

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!