Adăpătoare iepuri A21 SET

29,99 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Livrare in 48 de ore

Cod Produs: #036 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Adăpătorile automate metalice cu niplu ("suzetă") şi sistem de prindere cu cârlig şi arc de tensionare sunt cele mai ieftine adăpători automate pentru iepuri, având un preţ care încântă inclusiv bugetele foarte strânse. Pe lângă preţul excepţional, montajul este foarte simplu şi necesită foarte puţine accesorii - doar furtun si un bidon sau canistră cu robinet! Scapi foarte ieftin de grija că iepurii tăi rămân fără apă, şi scapi şi de corvoada de a umple sticlele sau borcănaşele pentru apă, una câte una, atât de des (mult prea des!).

Modelul acesta economic de adăpătoare automată cu picurător pentru iepuri are o înălţime de 3,8cm iar lăţimea de prindere netensionată a cârligului cu tot cu arc este de 4,5cm (special conceput pentru prinderea pe plasele de sârmă standard cu ochiuri de 5cm. Arcul de tensionare are 1,7cm in poziţia netensionată.

Principiul de funcţionare este de "cui căzut" tensionat cu arc interior, care prin acţionare laterală (ca la "suzetele" pentru porci) lasă picurii de apă să treacă direct în gura iepurelui. Iepurele repetă operaţiunea de atingere a cuiului suzetei până bea cantitatea dorită de apă.

Montajul adăpătorilor cu niplu - suzetă se poate face fie în poziţie verticală pe tavan (atipic), fie în poziţie orizontală pe pereţii laterali (tip de montaj uzual), câte una pe fiecare compartiment. La montarea în poziţie orizontală - cea pe care de altfel ţi-o recomand -, poziţia optimă este cu decupajul (partea în care se vede cuiul  de acţionare al adăpătorii, tija metalică) în sus.

Adăpătorile se pot înseria cu furtun alimentar transparent de 8/11mm (transparenţa furtunului este extrem de utilă pentru monitorizarea periodică cea mai simplă a funcţionalităţii instalaţiei de adăpare automată!) şi se pot racorda la orice recipient cu apă disponibil - bidon cu robinet, canistră cu canea etc. Sunt disponibile la vânzare modele de 20 litri şi 30 de litri de asemenea bidoane cu robinet; furtunul se mufează foarte simplu prin introducerea exteriorului în interiorul robinetului, fără să fie necesare coliere şi niciun fel de alte accesorii. De altfel, întregul montaj este  simplu, se face foarte uşor şi foarte, foarte repede.

În cazul în care recipientul pe care vrei să-l foloseşti nu are ieşire de conectare la furtun (printr-un robinet), poţi comanda împreună cu adăpătorile şi furtunul necesare şi un ştuţ adaptor, cu piuliţă şi garnitură de montaj pe orice recipient şi cu ieşire de furtun de 9mm pentru un cuplaj perfect cu furtunul transparent disponibil. 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!