Folie mulcire 1.5 x 10 m / rola

Tehno ms
Cod Produs: #36701 Ai nevoie de ajutor? 0787777448 / 0787773888
  • Descriere
Folie mulcire 1.5 x 10 m / rola
 

Se recomandă pentru acoperirea culturilor de căpșuni dar și a altor culturi de legume precum: roșii, ardei, etc.

Această folie de mulcire îți vine în ajutor, îți ușurează munca de 10 ori și îți micșorează orele pe care tu le petreci în grădina ta în loc să te bucuri de timpul tău liber.

 

Folie de mulcire previne evaporarea apei, asigură o umiditate constantă a solului, crează un microclimat favorabil în zona rădăcinilor și protejează fructul de solul umed, reducând drastic procesul de putrefacție și păstrând plantele curate.

Datorită faptului că lumina în spectrul PAR (necesar fotosintezei) este absorbită și nu trece prin folie, buruienile nu pot crește. De asemenea, folia reduce evaporarea apei şi favorizează creşterea temperaturii în sol, ajutând la dezvoltarea mai rapidă a plantelor.

 

Folia de mulcire Gorjan reține căldura în sol pe parcursul nopții, crează un mediu uscat ce previne acțiunea bolilor și a dăunătorilor formând astfel un climat favorabil în zona rădăcinilor.
 

Mai mult decât atât rezistența la razele UV și la acțiunea chimicalelor ajută plantele să se dezvolte sănătos.

Reducând cantitatea de apă necesară irigării plantelor și reducând costurile de producție, folia de mulcire te ajută să economisești bani in fiecare vară!


!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!