Peliculă pentru Seră 6x3x2m

499,99 RON

✅ Folie din polietilenă cu plasă filament 140 gr/m2 rezistentă la radiații UV4;  
✅ Condiții de ventilație optime;  
✅ Produs testat și aprobat;
✅ Crește rezistența și stabilitatea în caz de vânt;  
✅ Ajută la creșterea optimă a plantelor

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 3 zile

Cod Produs: #742 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Peliculă pentru solare de tip tunel
          -ideală pentru inființarea culturilor de primavară, pentru culturile de vară, toamnă și iarnă
          -prin rularea foliei se asigură ventilația necesară în timpul zilelor de vară
          -plantele vor fi protejate adecvat de vânt, ploaie, grindină, zăpadă, lumina puternica a soarelui și de daunele provocate de păsări
          -folia armată este o folie specială și ajută la creșterea optimă a plantelor

Dimensiuni:       
        - lungime= 600cm
        - lățime=300cm
        - înălțime= 200cm
        - suprafață= 18m²

Structura:
          - folie din polietilenă cu plasă filament 140 gr/m2 rezistentă la radiații UV4
          - produs testat și aprobat de ingineri pentru structuri din Polonia
          - condiții de ventilație optime prin foliile laterale care se pot plia
          - ferestre de aerisire mari cu plasă pentru insecte
          - folia prelungită la baza aprox. 20 cm crește rezistența și stabilitatea în caz de vânt (poate fi acoperită cu pamânt)


Diverse tipuri de sere

O seră, sau o pepinieră din sticlă, se poate prezenta în diferite tipuri. Tipul de care aveți nevoie depinde de plantele pe care doriți să le creșteți. Diferența dintre modele stă în tipul de sticlă sau plastic folosit. Vom enumera mai jos unele dintre opțiunile pe care le oferim:  

  • Sticlă horticolă: majoritatea serelor din sticlă au, de obicei, sticlă horticolă ca standard. Aceasta prezintă mai multe avantaje. Permite să pătrundă multă lumină, care poate ajuta anumite culturi în creșterea lor. De asemenea, sticla este complet transparentă. Acest lucru vă permite să urmăriți progresul plantelor dvs. fără ca măcar să intrați în seră. O seră cu sticlă horticolă este ideală pentru culturi precum roșii și salată verde. În afară de faptul că este eficientă, aceasta arată și frumos.
  • Sticlă de siguranță: sticla de siguranță servește ca alternativă la sticla standard pentru horticultură. Sticla de siguranță este comparabilă cu aceasta în multe feluri. De asemenea, creează o seră foarte transparentă, care lasă multă lumină să pătrundă. Acest tip de seră este potrivit, de asemenea, pentru cultivarea roșiilor și a salatei. Deci, care este exact diferența? Ei bine, numele exprimă aceasta. Sticla este ceea ce diferențiază această seră de cele obișnuite din sticlă horticolă. Sticla de siguranță este mai groasă, ceea ce o face automat mai robustă. Dacă sticla ar trebui să se spargă din diferite motive, aceasta se va despica în bucăți plate, în loc de cioburile ascuțite obișnuite.  
  • Policarbonat: o seră din policarbonat este foarte diferită de cele două opțiuni anterioare. Aceste sere folosesc plăci groase care sunt fabricate din plastic semi-transparent. Avantajul este că sunt izolate considerabil mai bine decât serele din sticlă horticolă sau sticlă de siguranță. Compoziția policarbonatului duce la reducerea luminii care pătrunde înăuntru. Aceasta face ca sera să fie mediul perfect pentru plantele care nu au nevoie de atâta lumină solară. În afară de plantele cu necesități mai mici de lumină solară, este perfectă și pentru păstrarea plantelor tropicale.

Avantajele de a avea o seră

A avea o seră aduce multe avantaje. De exemplu, este o modalitate excelentă de a vă crește propriile produse. Desigur, puteți face acest lucru fără să ridicați o seră. Dar când folosiți una, puteți fi sigur că plantele dvs. prețioase nu vor fi deranjate de vizitatorii nedoriti. De asemenea, vă permite să creșteți anumite tipuri de plante pe care în mod normal nu le-ați putea cultiva din cauza climatului local. Deci, totul se rezumă la ce tipuri de plante doriți să aveți în grădina dvs. Dacă veți crește legume proprii, veți avea tot felul de legume proaspete fără a fi necesar să mergeți la magazin. Ce mod perfect de a începe masa!  

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!