Aparat de muls vaci cu piston - 2 posturi/2 bidoane inox

4.400,00 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Livrare in 48 de ore

Cod Produs: #622 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
SPECIFICAȚII TEHNICE:


  Productivitate 8-10(vaci pe oră)
  Tensiunea nominală 220(V)
  Consum de putere 0,55(kW)
  Presiunea de lucru 40-50(kPa)
  Rata de pulsări 64(ori pe minut)
  Volumul bidonului 25(l)
  Lungime 1000(mm)
  Lățime 390(mm)
  Înălțime 780(mm)
  Greutate 52(kg)
  Perioada de garanție 12(luni)
 
PRINCIPIUL LUCRĂRII:
1 - cadru; 2 - bidon de lapte; 3 - grup de muls cu pahare din inox; 4 - un indicator de presiune; 5 - pompa cu piston; 6 - reductor; 7 - motor electric.
Motorul (7) prin intermediul curelei de distribuție (6) antrenează pompa cu piston (5), care constă dintr-un împingător piston, cilindru, și o supapă montată pe capacul pompei. Atunci când pistonul se deplasează în sus și în jos, precum și datorită vidului creat de supapa (controlată de indicatorul de presiune 4), în bidonul de lapte (2), care este apoi utilizat în grup de muls cu pahare din inox (3) pentru muls vaci, capre, oi. Datorită pistonului în aparatul de muls lipsește pulsatorul, ceea ce îmbunătățește considerabil fiabilitatea siguranței de muls. În timp ce la alte tipuri de aparate de muls  existența pulsatorului poate deteriora ugerul animalului.
 
AVANTAJE:
 
  •       Aparatul de muls vaci cu piston  este simplu în utilizare și dispune de o operare ușoară și confortabilă. Unele caracteristici structurale au, de asemenea, drept scop îmbunătățirea eficienței muncii, în special grupul de muls cu inserții transparente face posibilă controlul debitului de lapte din fiecare parte a ugerului.
  •       Greutatea redusă a grupului de muls asigură o atitudine atentă față de ugerul animalului și facilitează, de asemenea, munca operatorului.
  •       Apartul de muls utilizează o pompă cu piston cu un nivel scăzut de zgomot, ceea ce permite animalelor să se adapteze rapid la schimbarea echipamentului de muls.
  •       Construcția aparului de muls din oțel inoxidabil (precum și alte materiale rezistente la diferite efecte negative) crește semnificativ fiabilitatea și durata de viață a dispozitivului. Echipamentul va funcționa fără probleme, în mod fiabil și pentru o perioadă lungă de timp.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!