Deget deplumator pasari V2

2,99 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 3 zile

Cod Produs: #062 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

DESCRIERE PRODUS:

Degetele deplumatoare se folosesc pentru înlăturarea foarte rapidă, simplă şi eficientă a penajului păsărilor de talie mică şi medie din gospodărie - prepeliţe, porumbei, fazani, bibilici, pui de carne, găini etc.

Degetele se pot utiliza fie montate pe deplumatoare de diverse capacităţi şi dimensiuni, fie pe simpli cilindri rotori care se pot fixa pe orice bormaşină sau autofiletantă.

Uzual, în deplumatoare de capacitate mică (8-10 prepeliţe / şarjă sau 1-2 pui / şarjă), montate pe o cuvă de dimensiunile unei cuve de maşină de spălat, sunt necesare 200 - 250 de degete deplumatoare.

În cazul în care le montaţi pe un mic cilindru rotor cuplabil la orice bormaşină obişnuită, sunt suficiente 20 de degete deplumatoare (montaj cu 5 degete deplumatoare în linie, pe 4 linii dispuse în formă de cruce).

Pe lângă faptul aceste degete jumulesc penele păsărilor extraordinar de repede (în deplumatoare o şarjă este gata în 30-50 de secunde, în cilindri rotori circa un minut şi jumătate), acest model de degete ia şi firele foarte subţiri de pe piele, astfel încât păsările nu mai necesită pârlire după înlăturarea penelor.

Dimensiunile specifice reduse şi flexibilitatea acestui model de degete protejează cel mai bine pielea de rupere accidentală la deplumare, şi densitatea mai ridicată pe care o permite la montaj face ca păsările deplumate să nu se învineţească, ci să arate la fel de splendid ca la o jumulire facută manual.

Cel mai puternic atuu al degetelor deplumatoare  este faptul că sunt cu mult mai fiabile faţă de alte degete similare (mai ales faţă de modelele din silicon) care se rup şi necesită înlocuire după un număr redus de utilizări. La proba practică, degetele deplumatoare pentru prepeliţe  au necesitat înlocuire (degete deteriorate) în proporţie de 6% din total (15 degete din 250) şi repoziţionare în proporţie de 4% din total (10 degete din 250) (degete ieşite din locaşuri) la cca. 5.000 de deplumări, în condiţii de utilizare mixtă (10 prepeliţe / ciclu de deplumare, dar deplumatorul a fost utilizat constant şi la găini de curte, pui de carne (max. 7kg, uzual 4kg) şi ocazional la palmipede (mai ales raţe) - toate acestea câte o pasăre mare per ciclu de deplumare în deplumatorul pentru prepeliţe, ceea ce înseamnă o fiabilitate net superioară a degetelor deplumatoare  faţă de modele cu aspect şi funcţionalitate similară din comerţ.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!