CALIBRATOR DE SEMINȚE K-600 (500-600 KG / H.)

Cod Produs: #699 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tehnologia de producere a uleiului vegetal de înaltă calitate prevede o pregătire minuțioasă a materiilor prime: curățarea de contaminare și, dacă este necesar, uscarea și încălzirea.
Pentru a reduce cantitatea de impurități, întreprinderile angajate în presarea semințelor oleaginoase ar trebui să cumpere un calibrator - un dispozitiv pentru separarea impurităților nedorite care contaminează materiile prime. Curățarea semințelor pregătite pentru prelucrare de impurități (pietre, praf, nisip etc.) se efectuează prin cernerea lor printr-un sistem de site vibrante cu diferite dimensiuni ale ochiurilor. Masa încărcată în buncărul calibratorului este împărțită în mai multe componente, care diferă în greutate și dimensiunea fracției, fiecare dintre ele fiind turnată de-a lungul cavităților într-un recipient separat.
Reducerea buruienilor și calibrarea semințelor de floarea soarelui sau a altor semințe uleioase, înainte de încărcarea într-o presă de ulei, oferă un efect economic real și plătește rapid banii investiți în achiziționarea de echipamente.
· Eliminarea impurităților care contamină materiile prime pentru producerea uleiului vegetal are un efect pozitiv asupra randamentului și calității produsului finit.
· Includerea calibratorului în linia procesului de extracție a uleiului poate reduce semnificativ uzura elementelor mobile (șuruburi) ale presei de ulei datorită absenței impurităților solide, poate reduce numărul de reparații și poate prelungi durata de viață a echipamentului.

 
Dimensiuni (L x L x P):  1900x1150x2100 mm.
Performanţă:  500-600 kg / h.
Putere:  1,1 kW.
Greutate:  220 kg.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!