Linia de filtrare LF-2

Cod Produs: #701 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Linia de filtrare este concepută pentru a filtra uleiul vegetal și asigură purificarea acestuia de impuritățile mecanice și grăsimile grele, precum și de parafinele (în conformitate cu cerințele GOST pentru cel mai înalt grad de ulei). Linia de filtrare poate fi utilizată pentru purificarea fină, cu rafinarea completă a uleiului vegetal, ca parte a unei linii de rafinare completă cu echipamente suplimentare la o temperatură ambiantă de +10 ... + 40 ° C și o umiditate a aerului de cel mult 87%. Nu sunt necesare condiții climatice controlate artificial.
Linia de filtrare LF-2 constă dintr-un filtru cu elemente de filtrare, o tavă în care este instalat filtrul, un recipient pentru ulei murdar și un compresor.
Principiul de funcționare al filtrului de ulei este furnizarea forțată a uleiului murdar sub o anumită presiune a aerului de la recipient la filtru. Pentru a-l trece prin elementele de filtrare realizate din pânză de curea, care are proprietăți de filtrare ridicate, datorită densității sale, a proprietăților fibrelor și a amplasării lor specifice pentru a curăța uleiul filtrat de impuritățile mecanice și grăsimile grele.
Dimensiuni (L x L x Î):  520x620x960 mm.
Performanţă:  70-75 l / h *
Greutate:  160 kg
Debit înainte de curățarea filtrului:  700-800 kg

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!