Linie de producție de brichete tip Piny-Key 450kg / h

Cod Produs: #668 Ai nevoie de ajutor? 0756652354 / 0787773888
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tehnologia de producere a brichetelor de combustibil PINI & KAY
Linia este proiectată pentru a prelucra aproape toate tipurile de materii prime biologice:
rumeguș, coji de orez, hrișcă sau semințe. De asemenea, folosesc materiale accesibile și ieftine, cu valoare energetică: paie, turbă sau plante erbacee.
Linia constă din:
1. CALIBRATOR - SCREEN
Proiectat pentru alimentarea materiilor prime în camera de uscare.
Materia primă este cernută printr-o sită. Deșeurile supradimensionate sunt colectate și pot fi ulterior zdrobite cu o moară de ciocan sau utilizate ca combustibil. Viteza melcului este reglată de un convertor de frecvență, în funcție de nevoile tehnologice.
2. USCATOR AERODINAMIC.
Apoi, materia primă este alimentată de calibrator la  uscătorul aerodinamic . Este format din trei camere de expansiune conectate prin conducte. Un ventilator funcționează în interiorul sistemului. Materia primă se mișcă într-un flux de aer. Umiditatea se evaporă și este îndepărtată din uscător. Temperatura de funcționare a uscătorului este de 50 - 200⁰C, în funcție de conținutul de umiditate al materiei prime. Temperatura de la uscător este reglată prin introducerea materiei prime în buncărul de uscare de către un convertor de frecvență și un suflant de uscare.
3. ALIMENTATOR 
După uscare, materia primă uscată intră în alimentatorul cu șuruburi, cu ajutorul căreia este introdusă în buncărul de încărcare al presei de brichetare.
4. BRICKETER DE PRESĂ (PSh-200)
Materia primă uscată intră în gâtul presei, unde este sigilată și se deplasează la unitatea de brichetare cu ajutorul unui filet cu șurub al arborelui.
În unitatea de brichetare, materia primă este presată cu ajutorul unei prese. În acest caz, materiile prime sunt expuse la temperatură în timpul procesului de presare și, prin urmare, lignina este eliberată din aceasta, ceea ce îmbunătățește aderența particulelor între ele și servește, de asemenea, ca lubrifiant, ceea ce reduce rezistența dintre mânecile de presare și bara presată.
Întregul proces are loc la o temperatură ridicată (150–400 150⁰).
Bara comprimată este deplasată dincolo de limitele presei și atunci când interacționează cu roata cuțitului, o brichetă de o anumită lungime este separată de ea.
Temperatura este controlată de dispozitive și este setată în funcție de caracteristicile materiei prime.
Temperatura de funcționare a elementelor de încălzire a presei de brichetare este de 150-200⁰⁰, în funcție de tipul de materie primă.
Brichetele realizate  au o secțiune pătrată sau hexagonală (50mm), cu un orificiu de origine tehnologică în centru.
5. SISTEMUL DE VENTILARE-ECHIPARE
- Proiectat pentru a elimina gazele în timpul funcționării presei. Hota este formată dintr-o cutie metalică, umbrelă, conducte de aer și un ventilator. Dimensiunile conductelor pot fi diferite pentru fiecare obiect.
6. CONSILIUL DE CONTROL AL LINIEI
- Proiectat pentru a controla și monitoriza respectarea procesului tehnologic în producerea de brichete de combustibil.
ECHIPAMENT DE LINIE:
1. CALIBRATOR - SCREEN - 1 buc.
2. USCATOR AERODINAMIC - 1 buc.
3. ALIMENTATOR- 2 buc.
4. BRICKETER DE PRESĂ (PSH-200) - 2 buc.
5. SISTEMUL DE EXECUȚIE DE VENTILARE - 2 buc.
6. LINE CONTROL BOARD -1 buc.
PRODUCTIVITATEA LINEI - 400-500 kg / oră.
 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!