Linie completa de procesare nuci 100 kg/h

Tehno ms
Cod Produs: C1814 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere

Linie completa pentru procesarea nucilor 100 kg/h

Avantajele liniei complete pentru procesarea nucilor 100 kg/h:
1. Ofera un ciclu intreg de procesare a nucilor – de la sortarea nucilor in coaja pana la controlarea miezului de nuca si separarea acestora in sectiuni.
2. Linia completa pentru procesarea nucilor este setata pentru automatizarea maxima a fortei de munca.
3. Necesita personal doar pentru a controla si monitoriza functionarea utilajelor, dar si pentru controlul vizual al calitatii produsului finit (miezului de nuca).
4. Echipamentul poate fi schimbat in functie de cerinte, iar utilajele pot fi usor de combiat cu alte componente pentru a creste productivitatea si volumul de procesare.

Linia completa pentru procesarea nucilor este formata din urmatoarele utilaje:

1. Linia de calibrare pentru toate sortimentele de nuci (150kg kg/h)
Linia de calibrare a fost special creata pentru a sorta nucile cu coaja pe marimi de la cel mai mic la cel mai mare. Acest proces este suplimentar pentru a creste calitatea nucilor si pentru pregatirea (calibrarea) acestora pentru procesul de spargere (catre spargatorul de nuci).

2. Spargator de nuci K100 (100 kg/h)
Spargatorul de nuci K100 este destinat pentru spargerea nucilor de marimie medie sau mare, prioritatea acestia fiind calitatea, fiabilitatea si viteza curatarii nucilor. Spargatorul de nuci este prevazut cu placi conice care ajuta la craparea usoara a nucilor, astfel ca miezul ramane intreg. Utilajul ofera un randament de pana la 80%.

3. Transportor de ridicare pentru nuci
Transportorul de ridicare pentru nuci este ideal pentru a muta nucile intre utilaje. Utilajul poate fi de asemenea folosit pentru a incarca si descarca de la inaltime orice produs vrac solid.
               
4. Sita vibranta cu aspiratie pentru sortarea nucilor (200kg/h)
Sita vibranta cu aspiratie pentru sortarea nucilor (200kg/h) este creat pentru o mai buna vizualizare a miezului de nuca, a impuritatilor, dar si impartirea acestora in sectiuni (pe marimi) – 1/2, 1/4, 1/8 (de la firmituri pana la bucati mai mari). Acest utilaj este folosit pentru volume mari de materie, rezultatele fiind de calitate inalita si usor de obtinut. Produsul este utilizat pentru productii industriale si pentru procesarea nucilor destinate vanzarii.

5. Masina de spargere a nucilor (proces final de spargere)
Masina de spargere a nucilor este de tip toba si se utilizeaza pentru finalizarea procesului complet de spargere a nucilor. Produsul este folosit pentru liniile industriale ca sa minimizeze forta de munca manuala. In functie de scopul prelucrarii si obtinerii produsului final, masinaria poate fi instalata fie dupa spargatorul de nuci, fie dupa echipamentul de sortare.
              

6. Masa cu banda pentru sortarea miezului de nuca

Masa cu banda pentru sortarea miezului de nuca se utilizeaza pentru selectionarea nucilor de coji, resturi si alte particule mici. Utilajul este utilizat pentru procesarea industriala a nucilor la nivel industrial. Echipamentul se foloseste dupa ce nucile trec prin spargatorul de nuci, sita vibranta si dupa masina de spargere completa, urmand ca in acest proces miezul de nuca sa fie verificat si sortat dupa preferinta (dupa culoare sau marime).


 

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!