Uscator aerodinamic pentru rumegus 400 kg/ h Tehno MS

Tehno ms
Cod Produs: #50807 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere

Uscator aerodinamic pentru rumegus 400 kg cu soba, ciclon si ventilator Tehno MS

Uscatorul aerodinamic 400 kg cu soba, ciclon si ventilator Tehno MS este special creat pentru pregatirea materiei prime (rumegus). Acest procedeu se realizeaza inainte de peletarea materiei prime pentru a atinge nivelul de umiditate necesar. Prin sistemul de la uscator special creat aerul cald cald. Soba se incalzeste pe combustibil solid: lemn, coaja de lemne, resturi lemnoase s.a. (se poate achizitiona separat si un arzator pe peleti). Utilajul genereaza o temperatura cuprinsa intre 120-150 °C care exclude aprinderea materiei prime in procesul de lucru. Uscatorul poate fi utilizat pentru uscarea materiei prime (rumegus). Rumegusul adus la o umiditate corecta poate fi utilizat pentru crearea de peleti sau bricheti (combustibili pentru utilizarea incalzirii incaperilor).

Uscatorul aerodinamic pentru rumegus vine echipat cu soba (cuptor - destinat pentru a incalzi aerul), tubulatura cu o lungime de 25 m ce serveste la transportul materiei prime, ventilator (destinat miscarii aerului), ciclon (destinat curatarii de particule).

Uscatoarele aerodinamice prezinta o serie de avantaje, sunt recunoscute ca fiind cele mai bune. In primul rand compactitatea - instalarea uscatoarelor aerodinamice necesita un spatiu mai mic decat alte tipuri de unitati. Siguranta - uscatoarele functioneaza in siguranta, ceea ce exclude posibilitatea aprinderii materiei prime. Un dispozitiv de fixare a scanteilor este instalat la iesirea generatorului de caldura in camerele de uscare. Rentabilitatea - uscatoarele aerodinamice consuma relativ putina energie, ceea ce reduce costul produsului final. Usor de instalat si intretinut - instalarea uscatorului este simpla, nu sunt necesare calificari speciale pentru intretinere.

Avantajele cumparaturilor de la Tehno MS:

- Livrare asigurata rapida si in siguranta direct la usa casei tale
- Drept de retur in termen de 14 zile de la achizitionarea produselor
- Garantie 24 de luni
- Plata la livrare, prin card bancar sau plata in rate
- Oferim mentenanta la utilajele cumparate de la noi!

Cere o oferta la numarul de telefon 0374 485 900, tasta 3 !

!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!