Uscator industrial nuci 2000 kg 24H Tehno MS

Tehno ms
Cod Produs: C1821 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere

Uscator industrial nuci 2000 kg 24H Tehno MS

Uscatorul de nuci este destinat pentru a reduce (elimina) surplusul de umiditate din nuca pana la umiditatea admisa. Acesta se obtine prin introducerea sub presiune a unui volum de aer, care este incalzit cu ajutorul unor elemente de incalzire. Aerul cald se ridica in sus si patrunde printre nivelurile de nuci, care treptat se usuca.

Nucile deja care sunt uscate sunt evacuate prin gurile de evacuare, care sunt amplasate la baza uscatorului. Incarcarea uscatorului se face la nivelul de sus (ultimul nivel). Treptat nucile sunt miscate de la nivelul de sus la cel de jos.

Uscatorul modular este o solutie ideala pentru uscare in configuratia unei instalații (linii) de procesare a nucilor si nu numai. Acesta este disponibil in modele patrate si dreptunghiulare (la solicitare). Uscatorul modular este fabricat din tabla plana de otel. Uscatorului este disponibil cu un plan inclinat la baza, pentru a asigura descarcarea. O flexibilitate extrem de buna este conferita de un numar aproape infinit de combinatii posibile in ceea ce priveste dimensiunile, inaltimea si echipamentele necesare.

Echipamentul pentru uscarea nucilor este format din:
1. Transportor pentru alimentarea uscatorului
Transportorul pentru alimentarea uscatorului este creat pentru a incarca nucile in uscator. De asemenea, poate fi utilizat si pentru incarcarea altor produse vrac solide.

2. Uscator pentru nuci in coaja
Uscatorul este un echipament ideal pentru nuci in coaja. Este de mentionat faptul ca uscarea nucilor este o etapa obligatorie dupa culegere, spalare si curatarea de cojile verzi. Uscatorul permite uscarea nucilor rapid. Acesta duce nuca la umiditatea ideala tocmai pentru pastrarea calitatea si durabilitatea produsului, dar si pentru o mai buna si usoara prelucrare a miezului.

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!