Matrita 229/6 mm Ø

1.800,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3 zile

Cod Produs: #724 Ai nevoie de ajutor? 0742527593 / 0787773888
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Matrita 229/6 mm


Este o piesa ce intra in componenta granulatorului cu rolul de a aduce materia prima sub forma de granule ce se vor utiliza la hranirea animalelor.

Matritele sunt otelite fiindu-le aplicat tratament termic, rezultand un produs calitativ.

Poate fi comandata separat sau in componenta unuia dintre utilajele de pe site: granulatoare furaje, prese pentru peleti.

In procesul de fabricare se aplica tratament termic special in vacuum pentru o crestere a duratei de functionare, iar gaurile sunt facute sub unghi.

Pretul nu include si rolele presoare. Pentru acestea se plateste aditional. Sfaturi pentru a intretine matrita 229/6 mm

Cresterea duratei de viata a matritelor si rolelor in procesul tehnologic de realizare a retetelor furajere este posibila! Astfel este foarte important sa se tina seama de urmatoarele aspecte:

- matritele trebuie sa fie rodate inainte de fi puse in functiune
- dupa rodaj sa se utilizeze materie prima fara silicati/nisip, pietre sau corpuri metalice, in acest sens, pentru eliminarea corpurilor metalice, este foarte benefica montarea pe fluxul tehnologic a unui magnet permanent
- materialul macinat trebuie sa aiba dimensiuni cat mai mici, ar fi ideal ca diametrul gaurilor sitei morii cu ciocanele sa fie cu pana la 1,0 mm mai mic decat diametrul gaurilor matritei
- sa se realizeze o conditionare corecta a produsului inainte de presare, astfel incat sa se asigure o temperatura si o umiditate optima la intrarea in matrita
- sa se efectueze un reglaj corect al rolelor fata de matrita
- sa se realizeze curatirea gaurilor matritei atunci cand linia de granulare se opreste pentru o perioada mai mare de 2-3 ore, acest lucru este posibil printr-un amestec de tarate, ulei (2%) si o pudra abraziva (2%)
- este ideal ca inainte de orice oprire de productie, in matrita sa se introduca un amestec de malai sau de ovaz

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!