Controller incubator CI02

Tehno ms
Cod Produs: #320 Ai nevoie de ajutor? 0374485900 / 0374485901
  • Descriere

Controller incubator CI02
 

Controllerul pentru incubator CI02 va poate regla automat temperatura, umiditatea si ventilatia, iar intervalul de intoarcere al oualor il puteti prestabili dumneavoastra dupa bunul plac. 

Este un produs usor de utilizat, avand toate functiile profesionale necesare unui incubator de oua.

In urma testelor facute pe acest produs va putem garanta ca eroarea de masurare a temperaturii este de +/- 0.1 grade celsius si a umititatii de +/- 3% RH ceea ce nu o sa va afecteze eclozarea oalelor.

Tensiunea de alimentare al acestui controller este de 180v-250v, 50hz, umititatea de alimentare fara condensare este de 85%, iar temperatura medie de functionare este intre - 20 si + 70 grade celsius.

Controllerul se livreaza cu sonda de temperatura si umiditate.

Dupa montarea sa, temperatura si umiditatea trebuie calibrate (functiile F5 si F6 din meniu).
 
Atentie inainte de a utiliza produsul  asigurati-va ca acesta s-a aclimatizeaza (cu alte cuvinte daca echipamentul este rece si il duceti intr-o camera incalzita, apare condensarea si in momentul alimentarii poate deteriora echipamentul - defect care nu face obiectul garantiei).

Atentie la conexiuni (punerea in scurtcircuit a iesirilor de comanda deterioreaza echipamentul - aceasta situatie nu face obiectul garantiei). 


!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!DIMENSIUNI COLET 
 

Inaltime                                         

8 cm                                                              

Lungime

32.5 cm

Latime

14.5 cm

Greutate

1.96 kg

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!