Spargator nuci industrial 100 kg/h Tehno MS

Tehno ms
Cod Produs: C1818 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere
Spargator nuci industrial 100 kg/h Tehno MS
 

Spargatorul de nuci industrial este confectionat din otel de inalta calitate si se foloseste la spargerea nucilor pentru obtinerea miezului de nuca. Calitatea miezului de nuca depinde de foarte multi factori. In primul rand depinde de insasi calitatea produsului initial. Daca au fost anterior calibrate nucile sau nu, daca contin impuritati (pietre, praf, frunze, crengi) sau nu. De umiditatea nucilor. De grosimea cojilor. In al doilea rand depinde de modalitatea cum a fost reglat spargatorul, de puterea de presare a nucilor.

Pentru a obtine in jur de 70 – 80% de miez de nuca intreg si 25-30% jumatati, atunci este de dorit de a procesa nuci cu o variatie de marimi cit mai putine si cat se poate mai apropiate. Daca la procesare folositi o gama foarte larga de marimi, atunci procentajul de obtinere a miezului intreg scade considerabil, in jur de 55 – 65% se reduce si productivitatea, datorita reglarilor dese a utilajului. Pentru a elimina în totalmente miezul de nuca de impuritati, coji, este necesar de folosit persoane care vor face inspectarea (alegerea) manuala a miezului la mesele de inspectie.

Numarul acestor persoane depinde de productivitatea spargătoarelor folosite. De exemplu, la o productivitate a spargatoarelor de aproximativ 100 kg/h de nuci de calitate medie, este necesar in jur de 6-12 persoane pentru inscpectarea miezului. Spargatoarele sunt confectionate din otel de inalta calitate si fabricate cu ajutorul utilajului modern. Spargatoarele pot fi folosite si la spargerea alunelor cu mici modificari.

Dupa ce sunt sparte, pentru separarea miezului de deseuri, frunze, coji, praf şi alte impuritati de obicei se foloseste un separator pneumatic.

Avantajele utilajului:
- Utilajul dispune de o pereche de placi conice care contribuie la spargerea mai usora a nucilor fara sa deterioreze miezul.
- Ofera un randament mare si de calitate a spargerii nucilor (miezul ramane intreg) – pana la 80%.
- Spargatorul poate fi folosit fara o calibrare in prealabil a nucilor, fapt care usureaza procesul si economiseste timp.
- Functia de reglare a distantei dintre placile conice permite si reglarea dimensiunii dorite pentru nuci in functie de grosime, coaja, umiditate. Astfel prin aceasta functie creste randamentul de obtinere a miezului intreg.
- Este nevoie de o singura persoana pentru a opera utilajul fara intrerupere.

SPECFICATII TEHNICE
Marime, greutate 90x180x60 cm, 170 kg
Material Otel
Randament Pana la 100 kg/h
Procent de spargere Pana la 80%
Putere 0.55 kW
Culoare Argintiu
Functie de ajustare a calibrurului +
Alminetare la retea 220/380 V

 

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!