Ventilator uscator rumegus ( componenta linie peleti)

Tehno ms
Cod Produs: #467 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere
Ventilator uscator rumegus ( componenta linie peleti)

Date generale:


    Uscatorul este conceput pentru pregatirea materiei prime inainte de peletarea materiei prime (cel mai des - rumegus, paie, coji de floarea soarelui) si anume  pentru a atinge nivelul de umiditate tehnologic necesar. 
Domeniul de aplicare: exploatare forestiera, prelucrarea lemnului si alte intreprinderi care se ocupa cu prelucrarea lemnului, a materiei prime agricole, ferme de animale si pasari, elevatoare pentru prelucrarea semintelor de floarea-soarelui, producatori agricoli.


Descriere uscator:

   Umiditatea materiei prime este un parametru important in procesul de productie a brichetilor si peletilor. Daca nivelul de umiditate este prea inalta, exista riscul ca produsul finit sa nu-si pastreze forma. Umiditatea ridicata reduce caracteristicile de consum ale combustibilului (scaderea puterii calorice). Un nivel de umiditate prea scazut poate complica procesul de presare (este imposibil de presat o bricheta, peletii: este imposibil sa extrageti din materia prima prea uscata liantul natural).
   Functionarea uscatorului aerodinamic este asigurata de un generator de caldura care injecteaza aer cald in camerele de uscare. Materia prima zdrobita este introdusa in camera de uscare cu ajutorul unui snec si este preluata de fluxul de aer.
Materialul circula in fluxul de aer pana cand particulele uscate sunt transportate de fluxul de aer in ciclon.
Uscatoarele aerodinamice consuma relativ putina energie, ceea ce reduce costul produsului final.


Important!

Inainte de a cumpara un uscator pentru rumegus sau alt material biologic, este important sa cunoasteti pentru ce materie prima va fi utilizata, ce volum de material trebuie sa fie uscat, in ce fel de incapere va fi instalat. Pe baza acestor parametri, noi va vom ajuta sa alegeti echipamentul de tipul si capacitatea necesara.

Compania TEHNO MS are o experienta vasta in producerea liniilor de brichetare si peletare de inalta calitate care va vor face afacerea cat mai eficienta.

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!