Matrita 300/6 mm Ø

Tehno ms
Cod Produs: #813 Ai nevoie de ajutor? 0787777448 / 0787773888
  • Descriere

Matrita 300/6 mm
 

Matrita MKL300/6 mm este o piesa importanta din componenta masinii de peletat care are rolul de a transforma materia prima in peleti care ulterior se vor utiliza la incalzirea sobelor, centralelor pe lemnt etc.

Matrita este otelita, iar in procesul de executare ii sunt aplicate tratamente termice speciale in vacuum astfel incat matrita va avea o durata de functionare indelungata.

Matrita are un diametru de 300 mm, gauri de 6mm ,iar in ceea ce priveste grosimea aceasta poate diferi de aceea va recomandam sa intrebati importatorul in cazul in care va intereseaza acest aspect.

Pentru a creste durata de viata a matritei este necesar sa:

- faceti rodajul matritei inainte de utilizarea sa
- dupa rodaj sa se utilizeze materie prima fara silicati/nisip, pietre sau corpuri metalice
- materialul macinat trebuie sa aiba dimensiuni cat mai mici
- sa se realizeze o conditionare corecta a produsului inainte de presare, astfel incat sa se asigure o temperatura si o umiditate optima la intrarea in matrita
- sa se efectueze un reglaj corect al rolelor fata de matrita
- sa se realizeze curatirea gaurilor matritei atunci cand masina de peletat se opreste pentru o perioada mai mare de 2-3 ore, acest lucru este posibil printr-un amestec de tarate, ulei (2%) si o pudra abraziva (2%)


!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!