Masina de peletat M-300

Tehno ms
Cod Produs: #567 Ai nevoie de ajutor? 0742527593 / 0787773888
  • Descriere
  • Video (1)

Masina de peletat M-300


Este destinata pentru producerea de peleti din rumegus, arbori de foioase si conifere, inclusiv paie si fan. Masina de peletat M-300 nu produce numai peleti din rumegus, ci si granule furajere din cereale.

Am imbunatatit acest model si am adaugat role mobile care permit granularea urmatoarelor tipuri de materii prime: rumegus de conifere; rumegus de arbori de foioase; coaja de floarea soarelui, paie, fan; furaje pentru animale; materiale plastice (polipropilena, saci, folie);

Se utilizeaza pentru procesarea biomasei ( rumegus din lemn, lucerna, trifoi, paie, coceni, stuf, resturi de origine animala s.a) in granule de dimensiuni mici de 6 mm fractie.
Este actionata de un motor electric trifazat de 22 kW 1500 turatii.

La presa peleti transmisia puterii se face prin reductor.

Echipamentul de lucru este format din matrita si role cu rol de presare a materiei prime.

Masina de peleti este conceputa din fier, ceea ce ofera o rezistenta deosebita tuturor componentelor, dar si o buna stabilitate.

Se poate utilizare in mod continuu datorita modului inovator de concepere al motorului.

Datorita formei peletilor, materia pentru ardere si incalzire se poate pastra mai bine si intr-un spatiu mai mic decat in forma sa naturala.

Alimentarea cazanelor, centralelor sau a sobei cu peleti, asigura o eficienta energetica mult mai mare  comparativ cu utilizarea in mod traditional a materiei pentru foc.

La TEHNO MS ai masina de peletat de calitate superioara la pret de producator.

Noi  oferim garantie utilajelor TEHNO MS, iar service-ul este gratuit pentru clientii nostri.

Datorita motorului eficient incorporat in M-300 si a granulatorului echipat cu doua role mobile, aceasta masina prelucreaza nu numai rumegus de conifere, ci si paioase.

La speciile cu frunze, practic nu exista lignina, dar granulatorul M-300 genereaza presiune ridicata, sub influenta careia se granuleaza rumegusul speciilor cu frunze.CARACTERISTICI

Capacitate: 300 kg ora
Motor: 22 kw 1500 turatii

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!