Presa peleti cu snec dozare 350 kg ora Tehno MS

Tehno ms
Cod Produs: C1845 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
  • Descriere
Presa peleti cu snec dozare 350 kg ora Tehno MS


Presa de peleti este parte componenta a liniei fara de care intreg ansamblul nu ar putea functiona.
Presele de peleti pot fi folosite in gospodarii, ferme, unitati de productie, pentru reciclarea diverselor materiale si transformarea acestora in peleti ce au o putere calorica mult mai ridicata fata de materia prima folosita, sau pot fi combinate cu tocatoare si uscatoare pentru a forma linii complete de producere a peletilor.

       Presele de peleti sunt utilaje ce folosesc motoare de putere mare care invart role metalice ce preseaza materialul tocat pe o matrita cu gauri de regula de 6mm. In urma presarii prin aceste gauri materia prima tocata se compreseaza si formeaza o masa compacta ce ia forma, diametrul, si lungimea gaurii din matrita. Datorita temperaturii de aproximativ 70-80 grade C ce se produce prin frecare, fibrele din materia prima se unesc intre ele si se plastifiaza astfel ca peletii au o consistenta destul de dura.

Transportor melcat (snec)

   Transportoarele melcate (snec) sunt utilizate pe scara larga in cadrul fermelor pentru debite de regula reduse, fiind o solutie fiabila si mai putin costisitoare datorita utilizarii ata pe orizontala cat si la diferite unghiuri, inclusiv la 90 de grade in cazul golirii directe in camion din silozuri.

In functie de modul de antrenare, pot fi echipate cu motoare electrice sau la priza de forta a tractorului, iar in cazul unor cerinte speciale pot fi prevazute cu motoare termice.

   Snecurile mobile sunt prevazute cu sau fara roti de rulare si cuva de preluare, finisaj vopsit sau zincat termic, cu diferite dimensiuni ale tubului in care se afla spira de transport, si au debite variabile in functie de unghiul de inclinare, tipul si starea produsului, numarul de rotatii/minut etc.
     

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!