Role presoare masina de peletat

Tehno ms
1.641,00 RON
Intreaba Furnizor

Durata de livrare: 3 zile

Cod Produs: #755 Ai nevoie de ajutor? 0374485900
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Role presoare masina de peletat 


Sunt componente ce fac parte din masina de peletat/ granulator ce au rolul de a presa materia prima pe matrita, astfel rezultand granule/peleti.

Rolele de presare sunt otelite, fiindu-le aplicat tratament termic, astfel rezultand un produs cu rezistenta indelungata.

Produsul este de calitate superioara, constituita dintr-un material rezistent.

Poate fi comandat separat sau in componenta unuia dintre utilajele noastre – granulatoare furaje, prese pentru peleti.Cresterea duratei de viata a matritelor si rolelor in procesul tehnologic de realizare a retetelor furajere este posibila! Astfel este foarte important sa se tina seama de urmatoarele aspecte:

Dupa rodaj sa se utilizeze materie prima fara silicati/nisip, pietre sau corpuri metalice. In acest sens, pentru eliminarea corpurilor metalice, este foarte benefica montarea pe fluxul tehnologic a unui magnet permanent.
Matritele trebuie sa fie rodate inainte de fi puse in functiune.
Materialul macinat trebuie sa aiba dimensiuni cat mai mici.
Ar fi ideal ca diametrul gaurilor sitei morii cu ciocanele sa fie cu pana la 1,0 mm mai mic decat diametrul gaurilor matritei.
Sa se realizeze o conditionare corecta a produsului inainte de presare, astfel incat sa se asigure o temperatura si o umiditate optima la intrarea in matrita.
Sa se efectueze un reglaj corect al rolelor fata de matrita.
Sa se realizeze curatirea gaurilor matritei atunci cand linia de granulare se opreste pentru o perioada mai mare de 2-3 ore.
Acest lucru este posibil printr-un amestec de tarate, ulei (2%) si o pudra abraziva (2%). Este ideal ca inainte de orice oprire de productie, in matrita sa se introduca un amestec de malai sau de ovaz.

Suport clienti 08:00-16:30

0374485900 tehnoms.group@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!